Vrei sa facem calculul telefonic? Suna la: 0723 226 653

Cum comand asigurarea Rca?

 • Pasul 1. Completeaza formularul.

  • Pentru a putea primi ofertele de la toti asiguratorii te rugam sa completezi formularul de pe prima pagina.

   Pentru persoane fizice:
   -ai nevoie de informatiile din talon,Cnp-ul din buletin si anul obtinerii permisului de conducere (il gasesti la pozitia 10 in permis).

   Pentru persoanele juridice:
   -ai nevoie de informatiile din talon,Cui-ul si Codul Caen din Certificatul de Inregistrare al firmei (in cazul codului Caen,daca nu gasesti exact codul tau in lista din formular alege unul care sa fie aproximativ din aceeasi categorie).

   Daca uiti sa completezi un cimp sau ai completat gresit, in momentul in care apesi butonul “Oferta” o sa iti apara cu rosu cimpurile cu eroare pentru a putea face modificarile necesare. Foloseste-te de butoanele rosii din dreapta casutelor, cu semnul ?, iti arata unde in talon se gaseste informatia respectiva pentru a iti fi mai usor si a economisi timp.

   Daca ai orice nelamurire sau intrebare cu privire la completarea formularului te rugam sa ne suni la tel 0723 226 653 sau contacteaza-ne pe email sau chat.

 • Pasul 2. Compara ofertele de la toti asiguratorii.

  • Dupa ce ai completat datele si ai apasat butonul “Oferta” o sa iti apara ofertele de la toti asiguratorii ordonate in functie de tarif.Alege oferta pe care o doresti. In partea dreapta o sa vezi  reduceri suplimentare oferite de anumiti asiguratori in anumite conditii (proprietarul este bugetar,pensionar...).

   Daca te incadrezi la una din aceste conditii bifeaza casuta respectiva si apasa butonul “Recalculeaza oferta”. In cazul in care primesti reduceri suplimentare te rugam sa trimiti copie scanata dupa actele cerute in dreptul casutei respective pe adresa de email asigurare@rcadezece.ro
 • Pasul 3. Trimite comanda.

  • Te rugam sa completezi datele proprietarului :nume, adresa(asa cum apar in talon), numar de telefon si adresa de email pentru a te putea contacta. Apasa butonul “Comanda polita” si gata :)

   Daca ai orice fel de nelamurire sau intrebare suna-ne la numerele de telefon: 0723 226 653 sau contacteaza-ne pe email sau chat online.
 • Detalii livrare si plata

  • In maxim 30 minute din momentul comenzii te vom suna pentru a confirma datele si comanda. Tot la telefon vom stabili si daca vrei livrarea la o alta adresa diferita de cea din talon.

   Pentru clientii din Timisoara, Dumbravita, Sanmihaiu Roman, Sanmihaiu German, Utvin, Chisoda, Giroc, Mosnita Noua si Ghiroda:

   - suntem din Timisoara - ai livrare gratuita in aceeasi zi
   - livram polita personal - nu folosim curieri - platesti dupa ce verifici


   Daca ai orice fel de nelamurire sau intrebare suna-ne la numarul de telefon: 0723 226 653 sau contacteaza-ne pe email sau chat online.


Cum comand asigurarea Casco?

 • Pasul 1. Completeaza formularul.

  • In cazul in care esti deja clientul nostru pe Rca bifezi casuta “Esti deja client pe rca sau casco” si va trebui sa completezi doar Cnp-ul tau sau Cui-ul firmei (in functie de cine apare la proprietar in talon) si nr masinii. Daca esti client nou te rugam sa completezi campurile cerute.
  • Formularul nu iti ofera o cotatie imediat dupa completarea campurilor ci datele vor fi trimise catre noi. Aceasta deoarece volumul de date cerut de asiguratori pentru casco este mai mare decit la Rca si nu este posibil ca toate datele sa fie incluse intr-un formular.
 • Pasul 2. Primesti raspuns in maxim 30 minute

  • In maxim 30 minute de la primirea cererii te vom suna si iti vom prezenta ofertele de la mai multi asiguratori. Exista anumite diferente intre acestia in ceea ce priveste  riscurile acoperite, clientul poate alege ce doreste sa fie asigurat la masina, daca accepta sau nu fransiza, de aici rezultand si costuri diferite. De exemplu daca  doresti sa te asiguri doar pentru riscul de furt si incendiu costurile incep de la 30 euro pe an in functie de modelul masinii.

   Suntem aici ca sa te ajutam sa iei cea mai buna decizie, din acest motiv o sa iti prezentam ofertele de la mai multi asiguratori cu avantajele fiecaruia.

   Daca ai orice fel de nelamurire sau intrebare suna-ne la numarul de telefon: 0723 226 653 sau contacteaza-ne pe email sau chat online.

   Pentru clientii din Timisoara, Dumbravita, Sanmihaiu Roman, Sanmihaiu German, Utvin, Chisoda, Giroc, Mosnita Noua si Ghiroda ne deplasam gratuit acasa sau la birou pentru intocmirea politei.Cum comand asigurarea de locuinta?

 • Pasul 1. Completeaza formularul.

  • Te rugam sa completezi formularul din pagina “Asigurari de locuinta”. Formularul nu iti ofera o cotatie imediat dupa completarea campurilor ci datele vor fi trimise catre noi. Aceasta deoarece datele cerute de asiguratori pentru asigurarea de locuinta sunt complexe si nu este posibil sa le includem pe toate intr-un formular.
 • Pasul 2. Primesti raspuns in maxim 30 minute

  • In maxim 30 minute de la primirea cererii te vom suna si iti vom prezenta ofertele de la mai multi asiguratori. Exista anumite diferente intre polita obligatorie si polita facultativa, precum si intre ofertele asiguratorilor. Suntem aici ca sa te ajutam sa iei cea mai buna decizie, din acest motiv o sa iti prezentam ofertele de la mai multi asiguratori cu avantajele fiecaruia.

   Daca ai orice fel de nelamurire sau intrebare suna-ne la numerul de telefon: 0723 226 653 sau contacteaza-ne pe email sau chat online.

   Pentru clientii din Timisoara, Dumbravita, Sanmihaiu Roman, Sanmihaiu German, Utvin, Chisoda, Giroc, Mosnita Noua si Ghiroda: ai livrare gratuita in aceeasi zi la orice polita obligatorie plus facultativa de asigurare locuinta.Daca ai orice fel de nelamurire sau intrebare suna-ne la numerele de telefon: 0723 226 653 sau contacteaza-ne pe email sau chat online.

Comanda Asigurare RCAComanda Asigurare CascoComanda Asigurare Locuinta