Vrei sa facem calculul telefonic? Suna la: 0723 226 653

Calculator Asigurare Locuinta. Te contactam in maxim 30 de minute.

Vrei sa afli cum iti poti asigura casa si bunurile tale? Suna acum la 0723 226 653 sau contacteaza-ne pe email sau chat. Facem noi calculul, fara nici o obligatie. E gratuit!
Nota: campurile marcate cu * sunt obligatorii

IMPORTANT: Pentru clientii din Timisoara, Dumbravita, Sanmihaiu Roman, Sanmihaiu German, Utvin, Chisoda, Giroc, Mosnita Noua si Ghiroda: transportul este gratuit in aceeasi zi pentru orice polita de asigurare locuinta, obligatorie plus cea facultativa.


De ce avem nevoie de o asigurare de locuinta?

In fiecare an, mii de oameni isi pierd casele si agoniseala de o viata si raman la mila autoritatilor pentru recuperarea prejudiciilor, fara nici o plasa de siguranta. La fel de grave pot fi daunele partiale produse imobilului sau bunurilor de un incendiu,inundatie de la vecin sau furt.

Incheierea unei asigurari a locuintei reprezinta de departe cea mai convenabila modalitate de protectie pentru casa si bunurile fiecaruia, fiind mai ieftina decat instalarea unui sistem perfectionat de alarma sau decat amenda pentru nerespectarea obligatiei de asigurare.

Bine de stiut:
• Romania este situata intr-o zona expusa la riscul de cutremur
• Inundatiile afecteaza in fiecarea an mii de locuinte la nivel national
• Pe teritoriul Romaniei se inregistreaza, in medie, 15 incendii la locuinte in fiecare zi
• La interval de mai putin de o ora are loc un furt din locuinte

Sunt asigurarile de locuinta obligatorii?

Incheierea asigurarilor de locuinte este obligatorie incepand cu data de 15 iulie 2010. Potrivit prevederilor legale, incapand cu data de 10 august 2011 primarii ii pot sanctiona pe cei care nu si-au asigurat locuinta cu o amenda cuprinsa intre 100 si 500 lei. Potrivit legii, cei care nu si-au incheiat asigurarea nu vor beneficia de ajutor din partea autoritatilor locale in cazul producerii unor calamitati naturale!

Tipuri de asigurari de locuinta

Asigurarile de locuinta sunt de doua feluri: obligatorii si facultative. Prima, asa cum ii spune si numele, este obligatorie, lipsa ei se sanctioneza cu amenda de la 100 pana la 500 lei iar in cazul unor calamitati naturale nu vei beneficia de ajutor din partea autoritatilor locale. Costa 20 de euro pe an si ofera o protectie de pana la 20.000 euro dar acopera doar trei riscuri: cutremur, inundatii si alunecari de teren.

Din acest motiv iti recomandam incheierea pe langa asigurarea obligatorie si a unei asigurari facultative. Costul acesteia incepe de la 10 euro pe an dar esti asigurat atat la imobil cit si la bunurile din acesta pentru incendiu, explozie, inundatie provocata de apa din conducte sau de vecini, furt, daunele provocate de tine vecinilor pana intr-o anumita suma, precum si alte riscuri.

Suntem aici ca sa te ajutam sa iei cea mai buna decizie, din acest motiv o sa iti prezentam ofertele de la mai multi asiguratori cu avantajele fiecaruia. Daca ai orice nelamurire sau intrebare suna-ne la nr de tel. 0723 226 653 sau contacteaza-ne pe email sau chat.

IMPORTANT: Pentru clientii din Timisoara, Dumbravita, Sanmihaiu Roman, Sanmihaiu German, Utvin, Chisoda, Giroc, Mosnita Noua si Ghiroda: transportul este gratuit in aceeasi zi pentru orice polita de asigurare locuinta, obligatorie plus cea facultativa.