Vrei sa facem calculul telefonic? Suna la: 0723 226 653

Calculator Asigurare Casco. Primesti raspuns in maxim 30 de minute.

Vrei sa afli o cotatie Casco pentru masina ta? Suna acum la 0723 226 653 sau contacteaza-ne pe email sau chat. Facem noi calculul, fara nici o obligatie. E gratuit!
Nota: campurile marcate cu * sunt obligatorii

IMPORTANT: Pentru clientii din Timisoara, Dumbravita, Sanmihaiu Roman, Sanmihaiu German, Utvin, Chisoda, Giroc, Mosnita Noua si Ghiroda ne deplasam gratuit acasa sau la birou pentru intocmirea politei casco.


Ce este Asigurarea Casco?

Zilnic zeci, poate chiar sute de masini sunt implicate in accidente, sunt sparte, lovite sau zgariate. Fii convins ca nimeni nu-si doreste sa aiba parte de asemenea evenimente. Si totusi ele se intampla, chiar si acelora dintre noi care conduc preventiv, care se ingrijesc de masina personala.

De aceea, pentru a fi cu adevarat protejat in cazul aparitiei unor astfel de situatii neplacute, ia in considerare achizitionarea unei polite de asigurare Casco a masinii tale. Asigurarea Casco reprezinta o asigurare auto facultativa ce despagubeste daunele produse la propria masina a soferului care incheie respectiva asigurare indiferent daca el este sau nu soferul vinovat.

La ce valoare se asigura masina?

Masina se asigura la o valoare cat mai apropiata de cea reala. Valoarea este stabilita de asigurator astfel:

- se stabileste valoarea de nou a masinii (cat a valorat respectiva masina cand avea 0 km la bord): pe baza facturii de achizitie de nou sau pe baza valorii de catalog (Schwacke, Eurotax, Apia)
- la valoarea de nou se aplica o uzura, pe baza unui tabel propriu fiecarui asigurator, in functie de varsta masinii (calculata de la data fabricatiei), ce se scade din valoarea de nou, obtinandu-se valoarea ramasa (valoarea la zi) a masinii
- optional, se adauga valoarea dotarilor suplimentare, obtinandu-se suma asigurata (SA).

Ce este fransiza?

Fransiza este acea parte din valoarea fiecarei daune pe care o suporta proprietarul masinii.
Fransiza poate fi stabilita:

- in valoare fixa, aplicabila la fiecare dauna
- in procent din suma asigurata, aplicabila la fiecare dauna;
- in procent din valoarea fiecarei daune.

La anumiti asiguratori se poate alege asigurare Casco fara fransiza pentru un cost suplimentar modic.

Tipuri de asigurari Casco

Exista anumite diferente intre asiguratori in ceea ce priveste riscurile acoperite, clientul poate alege ce doreste sa fie asigurat la masina, daca accepta sau nu fransiza,de aici rezultand si costuri diferite.

De exemplu daca doresti sa te asiguri doar pentru riscul de furt si incendiu costurile incep de la 30 euro pe an in functie de modelul masinii.

Suntem aici ca sa te ajutam sa iei cea mai buna decizie, din acest motiv o sa iti prezentam ofertele de la mai multi asiguratori cu avantajele fiecaruia. Daca ai orice nelamurire sau intrebare suna-ne la nr de tel. 0723 226 653 sau contacteaza-ne pe email sau chat.

IMPORTANT: Pentru clientii din Timisoara, Dumbravita, Sanmihaiu Roman, Sanmihaiu German, Utvin, Chisoda, Giroc, Mosnita Noua si Ghiroda ne deplasam gratuit acasa sau la birou pentru intocmirea politei casco.